Uitnodiging voor Roadmap Office 365 – 2019 kennislunch

Kennislunch roadmap Office 365 – 2019

De zomer is weer voorbij en Microsoft heeft weer mooie nieuwe updates aangekondigd. Het is weer tijd voor onze kennislunch om onze kennis te delen.

 

Afgelopen maand stond in het teken van Microsoft Ignite. Hét Microsoft event waarin alle consultants (functioneel en technisch) op de hoogte worden gebracht van de nieuwste updates die beschikbaar komen en op welk termijn, maar ook de visie die Microsoft heeft met het uitbrengen van deze updates. Welke nieuwe aanpassingen kunnen we verwachten van Microsoft.

 

Wij als partner van Microsoft maken natuurlijk de vertaling naar wat de nieuwe functionaliteiten kunnen betekenen voor onze klanten. Welke toegevoegde waarde kunnen deze nieuwe toepassingen/updates brengen;

  1. Zo heeft Microsoft aangekondigd dat Skype voor Bedrijven zal opgaan in Microsoft Teams. Gebruikt jouw organisatie Skype voor Bedrijven? Laat je dan informeren over wat de impact is om over te gaan naar Microsoft Teams.
  2. Wil je graag met freelancers werken, maar je weet niet zo goed hoe je de informatie op een veilige wijze kan delen?
  3. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om AVG/GDPR compliant te kunnen zijn met het inzetten van Office 365?

Kom dan lekker lunchen bij ons op kantoor. Onder het genot van een broodje zullen wij jou de laatste updates vertellen, zodat je na de lunch met deze nieuwe inspiratie weer aan het werk kan.  Schuif gezellig aan en laat horen waar we jou mee kunnen helpen!

 

Kennislunch is op 14 november van 11:30 – 13:00 uur.

 

Wil je komen schrijf je dan in via onderstaande formulier. Uitnodiging geldt voor 1 persoon. Wil je met een collega? Schrijf deze dan apart in.
 
 

Jouw naam (verplicht)


Bedrijfsnaam: (verplicht)


Jouw e-mail: (verplicht)

Let op, bij het parkeren voor ons pand is tegenwoordig betaald parkeren!
We zijn ook goed te bereiken met openbaar vervoer. Zie hieronder voor de route naar onze locatie. Zie je bij de kennislunch!
 
 
 

06 november
2018

Auteur


Machteld de Kreij