Machteld de Kreij

Mijn naam is Machteld de Kreij. Ik ben sinds november 2014 werkzaam bij New Media 2Day als office manager en commercieel marketing medewerker. Onlangs heb ik mij laten vertellen dat het mooie woord hiervoor ‘Community Manager’ is… Desalniettemin ondersteun ik graag mijn collega’s bij alle voorkomende werkzaamheden op kantoor. Van het verzorgen van bedrijfsuitjes en de dagelijkse lunch tot het bestellen van de kantoorartikelen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor alle social media, het organiseren van de evenementen en het beheer van onze website. Er is geen klus waar ik mijn handen niet voor omdraai.

 

Ik hou van de afwisseling die mijn werk met zich meebrengt. Naast mijn werk als office manager ben ik ook moeder. Ik ben dan ook niet alle dagen op kantoor. Maar we leven in een digitaal tijdperk…dus ben ik bijna 24/7 bereikbaar!

 

Als nieuwe collega is het soms zoeken naar een plekje binnen een team, maar dit is binnen NM2D geen probleem. Iedereen is vriendelijk, hartelijk en collegiaal en we houden allemaal van een geintje op zijn tijd. Dat brengt de werksfeer zeker ten goede. Hart voor de zaak, hart voor onze klanten en passie voor het vak. Dat is het gevoel wat ik krijg binnen onze (nog steeds) groeiende organisatie!

 

n.b. Wist u dat wij altijd op zoek zijn naar nieuw talent? Kijk eens op onze vacaturepagina voor de beschikbare vacatures. Wie weet tot snel ziens bij New Media 2Day!

 

Mijn collega’s

Timo-Horn Myron-Helgering Nobi-Jonker Tieme Kraamer Thomas-Lemstra
Dennis-van-Nimwegen Thijs-Paree Jeroen-Plu Rene-Smit
Myrthe Ariens Leo van Schie

Machteld de Kreij

Business Productivity 2Day NIT Solutions Vacatures binnen New Media 2Day