Over NM2D

New Media 2Day, opgericht in 2004 door Thijs Paree, is een snelgroeiende organisatie met een platte en heldere structuur.

pand

Vanuit Pand Noord in Amsterdam-Noord helpen wij onze klanten bij het zo efficiënt mogelijk inrichten van hun kantoorautomatisering. Wij lopen voorop in het toepassen van innovatieve ontwikkelingen en zien het belang in van een simpele, veilige en goed opererende werkplek en backoffice.

 

Ons doel is de klant zo veel mogelijk van dienst te zijn door een compleet aanbod te bieden op het vlak van ICT en telefonie. Onze eerlijke en transparante werkwijze borgt een constructieve samenwerking met de klant. Door snel te schakelen, proactief te handelen en op de hoogte te blijven van technologische ontwikkelingen zijn onze klanten verzekerd van de continuïteit van hun ICT-voorzieningen.

Werken bij ons?

Werken bij New Media 2Day betekent werken in het dynamische Pand Noord in Amsterdam, waar meer dan 50 van onze klanten in gevestigd zijn. Omdat we omringd worden door onze klanten, is er regelmatig binnenloop en ziet geen dag er hetzelfde uit.

Ben je of ken je een ervaren Cloud engineer? (M/V) 40

Zoveel vacatures  en je vindt ons! Dan kunnen we maar beter meteen er een goed verhaal van maken. Want daar houden we van; goed werk, mooie klanten, fijne collega’s én de nieuwste technieken.   Wij zijn New Media 2Day BV, een snel groeiend en dynamische Microsoft georiënteerde  ICT diensteverlener die vooruit loopt op innovatieve...

Ben je of ken je een ervaren Cloud engineer?

Cloud Specialist (M/V) 40 uur

Kun jij zogenaamde cloud specialisten uitdagen op basis van kennis en ervaring met Azure en Office365? Heb jij een passie voor het oplossen van complexe ICT vraagstukken en stop je niet tot de klant tevreden is? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe cloud specialist.   New Media 2Day biedt jou een echte uitdaging: pionieren aan […]

Cloud Specialist

Cases