New Media 2Day genomineerd voor de Telecom Inspirience Awards 2018

Deze week ontvingen wij nog meer leuke berichten in onze mailbox:

 

“Jullie zijn voor de Telecom Inspirience Awards genomineerd voor de categorie Best Specialized Partner. Gefeliciteerd!”

 

Om de meest inspirerende telecomprojecten een podium te geven, organiseert TBM jaarlijks de Telecom Inspirience Awards. Het doel hiervan is het vieren van de successen van innovatieve ICT bedrijven én het inspireren van de complete branche. De Telecom Inspirience Awards  zijn een initiatief van Magenta Communicatie, tevens uitgever van de magazines TBM, ConneXie en Telecommagazine, en organisator van netwerkplatform Expeditie ICT.

 

 

Opzet Awards
In verschillende Award-categorieën worden projecten of andere innovaties genomineerd. New Media 2Day is genomineerd in de categorie Best Specialized Partner waarbij de recente organisatie aanpassing het onderscheid maakt. Een overzicht van alle categorieën en genomineerden vindt je op http://telecominspirience.nl. Eind oktober worden de genomineerden (de cases die per categorie de meeste punten hebben behaald) bekend gemaakt via TelecomInspirience.nl, TBM Magazine, TBMnet.nl en Connexieb2b.nl.

 

Uitreiking
De awards worden aan de winnaars uitgereikt op de Award Night van 15 november in Het Zalmhuis te Rotterdam. Als genomineerde zijn wij ook uitgenodigd voor dit spetterende Award-event. Garantie voor mooie plaatjes natuurlijk!

26 oktober
2018

Auteur


Machteld de Kreij