New Media 2Day: jouw gecertificeerde Microsoft-expert!

Wat wordt er hard gewerkt door onze collega’s. Iedere week ontvangen we weer een bericht dat een van ‘de mannen’ weer een certificaat heeft behaald. Al deze certificaten zijn zeer belangrijk voor onze nieuwe Microsoft competenties. En daar zijn we trots op!
Maar wat betekent dit nu voor jou als relatie? Graag vertellen we je meer over dit stukje zekerheid, de kijk van Microsoft hierop en onze rol.

 

 

Microsoft stelt hoge eisen aan haar partners. Met het behalen van de Gold certificering in 2017, heeft New Media 2Day wederom bewezen dat zij de juiste kennis, vaardigheden en betrokkenheid in huis heeft om een adequate oplossing te kunnen bieden op gebied van Microsoft en producten en diensten. Maar het betekend ook het dat we veel ervaring hebben met het implementeren van cloud producten zoals Office365, Azure en CRM. We zijn dan ook erg trots dat wij deze en andere competenties van Microsoft mogen ontvangen. Dagelijks zijn onze IT specialisten in de weer met écht ingewikkelde materie en infrastructuren. Een mooier bewijs van onze expertise kun je niet krijgen.

 

 

11 april
2018

Auteur


Machteld de Kreij