GEANNULEERD: Kennislunch Slimmer met klantinformatie– door Dion Groeneveld van NIT Solutions

GEANNULEERD;
Op dinsdag 25 oktober tussen 12:00 en 14:00 uur legt Dion Groeneveld uit hoe u slimmer met klantgegevens kunt omgaan. Dit doet hij tijdens een interactieve lunch, waarbij u, als relatie van NM2D, wordt uitgedaagd na te denken over hoe u omgaat met klantgegevens en tips krijgt om daar effectiever mee om te gaan.

Een interactieve lunch betekent dat uw vragen ter plekke worden opgepakt, waarbij gebruik gemaakt wordt van de gereedschapskist van Microsoft Dynamics CRM Online. CRM online sluit naadloos aan op Office 365 en beschikt over veel tools waaronder de CRM app. Dé perfecte kans om zelf kennis te maken met Microsoft Dynamics CRM Online en met NIT Solutions…

kennislunch-dion-2

Dion Groeneveld van NIT Solutions zal u laten zien hoe u kansen kunt herkennen in een ecosysteem/relatienetwerk dat steeds dynamischer en complexer wordt. Hij laat zien hoe u door inzicht in uw data te verkrijgen, kansen gaat herkennen en hoe hierop geacteerd kan worden door de balans te zoeken tussen mens, organisatie en proces. Ondersteund door een systeem gebaseerd op Microsoft technologie, maar op uw situatie aan- en toegepast door NIT Solutions..

In de sessie houden we u een spiegel voor en laten zien hoe NIT Solutions u kan helpen in uw klantproces met CRM Online van Microsoft

kennislunch-dion

Wilt u ook deelnemen aan deze kosteloze kennislunch? Stuurt u dan een bericht naar marketing@nm2d.nl ovv Kennislunch! Vermeld u graag ook uw bedrijf, functie, emailadres en mobiel nummer.

Wij zien u graag verschijnen op 25 oktober aanstaande!

05 oktober
2016

Auteur


Leo van Schie