Office 365

Overweegt u een overstap naar de cloud? Dan kan New Media 2Day u adviseren en begeleiden bij de implementatie van cloudproducten, zoals Microsoft Office 365.

 

Office 365 actieAltijd, overal en op ieder willekeurig apparaat toegang krijgen tot uw agenda, e-mail en bedrijfsbestanden. Samenwerken aan documenten of informatie uitwisselen, het kan allemaal dankzij het online werken. Steeds meer organisaties maken gebruik van de voordelen die werken in de cloud met zich meebrengt. Met slechts een webbrowser op elk apparaat dat verbinding heeft met het internet kunt u voortaan gemakkelijk, veilig en met behoud van privacy aan de slag.

 

cloud-diensten

 

New Media 2Day is gecertificeerd Microsoft Cloud Accelerate Partner. Dit houdt in dat wij gespecialiseerd zijn in Microsoft cloudproducten, waaronder Office 365. Op basis van uw wensen en behoeften stemmen we het aanbod van producten af. Zo zorgen we ervoor dat u niet meer producten aanschaft dan nodig is. New Media 2Day adviseert en begeleidt u tijdens het implementatietraject. En heeft u vragen en/of issues? Dan staat onze supportdesk graag voor u klaar!

Veelgestelde vragen over Office 365

Als wij Office 365 aanschaffen zit daar dan standaard Microsoft Office bij inbegrepen?

Toon antwoord

Office 365 is een verzamelnaam voor de verschillende Microsoft modules. Deze modules zijn opgebouwd uit blokken. Die los dan wel gezamenlijk in een abonnement af te sluiten zijn. De blokken bestaan uit:

 • Email
 • Office
 • Sharepoint
 • OneDrive
 • En de overige mobiele apps

Wat is Office 365? Wat is het verschil met Microsoft Office?

Toon antwoord

Office 365 is een verzamelnaam voor alle Office-toepassingen en de productiviteitsservices die via internet worden ingeschakeld (in de cloud). Denkt u hierbij de bekende software Word, Excel en Powerpoint, maar ook tools als Lync, een tool voor webvergaderingen. Office 365 kan met uw account op verschillende apparaten benaderd worden.

Microsoft Office zijn de offline varianten, op basis van een licenties, van Word, Excel, Powerpoint en Outlook. Deze kunnen slechts op één pc geïnstalleerd en benaderd worden.

Werkt Office 365 met mijn exemplaar van Office?

Toon antwoord

Office 365 werkt het beste met de meest recente versie van Office, Office 2010 en Office 2011 voor Mac. Office 365 werkt met een enigszins beperkte functionaliteit met Office 2007.

Is voor Office 365 internettoegang vereist?

Toon antwoord

Voor het installeren en beheren van de Office 365 abonnementen is een internettoegang nodig. Verder heeft u voor het benaderen van uw mailbox en bijvoorbeeld de webvergaderingtool Lync een internetverbinding nodig. In veel Office 365 abonnementen is ook een desktopversies van Office (met o.a. Word en Excel) begrepen. Deze kunt u ook gewoon gebruiken zonder internettoegang. Ook erg handig, zodra u weer online bent worden de documenten gesynchroniseerd!

Wat is de cloud?

Toon antwoord

Cloud is de benaming voor computerservices die buiten uw organisatie via het web worden gehost. Hierdoor heeft u vrijwel overal toegang tot de Microsoft services vanaf een pc, tablet, smartphone of een ander apparaat met internetverbinding.

Hoeveel gebruikers worden in Office 365 ondersteund?

Toon antwoord

Office 365 is volledig schaalbaar, waardoor het gebruik toegankelijk is voor zowel eenmanszaken als voor organisaties met duizenden gebruikers.

Welke mobiele apps zijn beschikbaar voor Office?

Toon antwoord

Microsoft heeft stelt een groot aantal apps tot uw beschikking die vrijwel allemaal ook te bereiken zijn op Android-toestellen, iPhone- en iPadmodellen te bereiken zijn. Het betreft de volgende apps:

 • Office Mobile: Bewerk en bekijk gemakkelijk al uw Word-, Excel- en Powerpoint-documenten onderweg of bij uw klant
 • Outlook Mobile: Vanaf uw Windows Phone uw email van Outlook.com, Office 365 en Exchange benaderen.
 • OneNote: De handige mobiele notitie applicatie.
 • OWA: Voor Office 365 gebruikers met de Email uitbreiding kunnen via deze applicatie gemakkelijk e-mail sorteren, doorzoeken en beantwoorden. Ook is uw agenda in te zien via uw telefoon.
 • Lync Mobile: In combinatie met de nieuwste versie van Lync, kunt u via de mobiele Lync-app contact houden met de gehele organisatie.
 • Sharepoint Newsfeed: Met deze app kunt u gemakkelijk de Sharepoint Newsfeed via uw mobiele apparaat bekijken.