Internetverbinding

Als bedrijf wilt u kunnen vertrouwen op een snelle en veilige internetverbinding. New Media 2Day kan u adviseren over de juiste inrichting van uw draadloze en/of bekabelde netwerken.

 

Diensten - internetverbindingenBij ons bent u niet gebonden aan een vaste internetleverancier. Wij realiseren alle soorten verbindingen voor onze klanten bij verschillende leveranciers: van glasvezel tot ADSL, van KPN tot Tele2. Heeft u al een contract lopen bij een leverancier? Dan kunt u uw huidige contract gewoon bij ons onderbrengen, waarna wij het beheer ervan op onze schouders nemen. Wij zijn erin gespecialiseerd en volgen de ontwikkelingen op de voet.

 

Veelgestelde vragen over Internetverbinding

Hoe kan het dat de prijs voor glasvezel per regio verschilt?

Toon antwoord

In sommige regio’s is de aanleg van het glasvezel netwerk gefinancierd door projectontwikkelaars of met behulp van gemeentelijke subsidies, hierdoor zijn in deze plaatsen de kosten lager. Controleer snel of u bij ons de goedkope variant ook mogelijk in uw omgeving, door contact met ons op te nemen.

Welk type internetverbinding is mogelijk op mijn locatie?

Toon antwoord

Mail of bel ons, zodat u direct weet wat er mogelijk is. We kunnen dit heel eenvoudig voor u zien. Daarnaast vergelijken we snel en vrijblijvend welk pakket het beste aansluit bij uw wensen.

Is de internetverbinding die NM2D levert goed beveiligd?

Toon antwoord

Door onze krachtige organisatie en het hoge kennisniveau kunnen wij op het hoogste niveau opereren en daardoor kunnen wij een goed beveiligd netwerk garanderen.

Kan ik mijn huidige internet leverancier behouden?

Toon antwoord

Jazeker, wij verzorgen vervolgens de complete support voor u, zodat u één aanspreekpunt heeft.