Hosted Telefonie over IP

Met Hosted Telefonie over IP biedt New Media 2Day u maximale ondersteuning op het gebied van vaste telefonie. Zonder investeringen profiteert u van alle voordelen van de modernste en meest complete Hosted Telefonie over IP.

 

Diensten - VoIPHosted Telefonie over IP, is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Logisch, want bellen via het web kent vele voordelen. Zo is de kwaliteit goed en is er minimale bekabeling voor nodig om een verbinding te realiseren. Omdat uw telefoonnummer is gekoppeld aan een account en niet aan een toestel, bent u overal bereikbaar. Bovendien is Hosted Telefonie over IP schaalbaar: u kunt het aantal telefoonlijnen eenvoudig uitbreiden of terugbrengen. New Media 2Day biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van Hosted Telefonie over IP. Zowel zelfstandig ondernemers als grote multinationals kunnen hiervoor bij ons terecht. Zonder investeringen profiteert u van alle voordelen van de modernste en meest complete telefooncentrales. Dus wilt u een nieuwe Hosted Telefonie over IP installatie, een bestaande vervangen of er eentje uitbreiden? New Media 2Day kan u verder helpen.

 

Hosted Telefonie over IP van New Media 2Day is er in twee vormen:

 

1) Fixed price, full service

U betaalt een vast maandelijks tarief waarbij zowel het toestel als de support inbegrepen zijn.

 

2) Pay as you go

U betaalt de licentie die nodig is voor de Hosted Telefonie over IP centrale en schaft zelf uw toestel aan. Werkzaamheden door New Media 2Day worden achteraf in rekening gebracht.

 

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of prijsopgave.

Veelgestelde vragen over Hosted Telefonie over IP

Ik heb nog een lopend contract, is overstappen mogelijk?

Toon antwoord

Bij de meerderheid van de leveranciers kunnen we de contractverplichtingen overnemen, waardoor u geen overstapkosten hoeft te betalen.

Moet ik investeren in een telefooncentrale?

Toon antwoord

Nee, bij NM2D betaalt u voor een licentie, waardoor u niet hoeft te investeren in een telefooncentrale en het onderhoud ervan.

Kunnen we met onze huidige telefooncentrale over jullie hosted platform bellen?

Toon antwoord

Goed nieuws, dat is mogelijk! We kunnen uw huidige telefooncentrale overnemen en als het nodig is kunnen we de telefooncentrale ook gemakkelijk uitbreiden.