Hard- en software

Diensten - hard- en software

Nieuwe computer, server, printer of toetsenbord nodig? New Media 2Day heeft de kennis in huis om u te adviseren bij uw aanschaf en installatie van hard- en software.

 

New Media 2Day beschikt over een uitgebreid aanbod hard- en software en kan u adviseren bij uw aanschaf en installatie. Van tablet tot grote partij servers. Wij staan voor u klaar voor het inrichten van uw systemen, voor deskundige ondersteuning door onze supportdesk en voor het trainen van uw medewerkers in het gebruik van de door u aangeschafte hard- en software.

 

 

Hardware

Als Business Partner van Hewlett Packard kunnen wij een goede en snelle service leveren op alle producten uit het brede assortiment van deze producent. Dit wil overigens niet zeggen dat u voor de overige A-merken niet bij ons terecht kunt.

 

New Media 2Day geeft advies over de aanschaf en ondersteuning van:

  • werkplekken (pc’s, laptops, tablets etc.)
  • servers
  • randapparatuur (scanners, printers, muis en toetsenbord etc.)
  • netwerkproducten (netwerkkabels, modems, routers, firewalls etc.)
  • VoIP telefonie
  • mobiele telefonie

Software

Onze klanten kunnen bij ons terecht voor de levering en het onderhoud van software. New Media 2Day werkt samen met kwalitatief hoogwaardige partners waarbij het gewaarborgd is dat uw computersysteem altijd optimaal functioneert. Hebt u andere wensen met betrekking tot de aanschaf van software? Geen probleem! New Media 2Day staat voor u klaar.

 

Microsoft

New Media 2Day is Gold Certified Partner van Microsoft. Hiermee bent u verzekerd van actuele kennis, vaardigheden en betrokkenheid die nodig is om goede en adequate oplossingen te bieden. Gold Certified Partners dienen Microsoft Certified Professionals in dienst te hebben en te beschikken over minimaal één Microsoft-competentie.

 

Adobe

Wij zijn Adobe Certified Reseller, een certificaat waarmee we kunnen aantonen dat we de kennis en expertise in huis hebben om u te adviseren en ondersteunen bij de aanschaf en installatie van Adobe producten.

 

VMware

New Media 2Day is VMware gecertificeerd, wereldwijd leider in virtualisatie en cloud-infrastructuur. Dit houdt in dat wij door onze kennis en expertise onze klanten kunnen adviseren over de juiste cloud- en virtualisatieoplossing.