De AVG ná 25 mei

UITNODIGING

Kennislunch woensdag 4 juli 2018 12-14 uur

-> Lees vooral snel verder!

Recentelijk vond een van de grootste wetswijzigingen op het gebied van databescherming en privacy plaats. Om precies te zijn ging op 25 mei 2018 de General Data Protection Regulation (GDPR) van kracht. Ofwel de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze wet heeft als doel om de persoonsgegevens van burgers te beschermen.

 

Denk hierbij aan expliciete toestemming van de betrokkene, waarbij data alleen mag worden bewaard indien het actueel is en er een concreet doel voor is. Als bedrijf ben je vanaf 25 mei ook verplicht gegevens uit alle bestanden te verwijderen indien daarom wordt verzocht.

 

 

New Media 2Day heeft als ICT dienstverlener een rol als verwerker van (een deel) van je data en is daarom ook verantwoordelijk en verplicht om aan de nieuwe wettelijke eisen te voldoen. Graag informeren we je over de impact van deze nieuwe regelgeving. Wij leggen je alles uit en zullen vooral de DO’s en DONT’s toelichten.

 

Wij nodigen je daarom van harte uit voor de AVG/GDPR kennislunch op woensdag 4 juli 2018! De aanvangstijd van de kennislunch is 12.00 uur tot ca 14.00 uur in Pand Noord aan de Meeuwenlaan 98 te Amsterdam. De lunch is kosteloos en wordt verzorgd door LunchIdee.

 

Stuur uiterlijk maandag 2 juli aanstaande een mail naar marketing@nm2d.nl ovv Kennislunch AVG met je (bedrijfs)naam, e-mailadres en telefoonnummer zodat we de afspraak aan je kunnen bevestigen en een agenda-uitnodiging kunnen toesturen. Indien je dieetwensen hebt, vernemen wij deze graag van je.
Wellicht wil je ook een collega of goede (netwerk)relatie meenemen, deze is natuurlijk van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Vergeet dan niet de gegevens van de introducé te vermelden.

 

Tot woensdag!