Onze acties

Welkom op onze actiepagina. Hier vindt u een actueel overzicht van onze evenementen en lopende acties. Ook organiseren wij regelmatig ‘rond-de-tafel’ gesprekken (zg kennislunch) of andere events om u op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen op ICT-gebied.

 

 

Exclusieve acties

Als leverancier van diverse vooraanstaande softwareapplicaties als Microsoft Office 365 en Adobe Creative Cloud hebben wij regelmatig exclusieve prijsacties voor onze klanten.

 

 

Evenementen & trainingen

Er zijn veel ontwikkelingen die invloed hebben op uw werkplek en backoffice. Als uw partner in kantoorautomatisering blijven wij continue op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Op onze nieuwspagina informeren wij u hierover.

 

Naast het delen nieuwste informatie, organiseren wij regelmatig evenementen en trainingen waarin wij u kennis laten maken met deze nieuwe producten. Zo helpen wij u om uw werkplek en backoffice zo in te richten dat alles simpel, veilig en optimaal functioneert.

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties?

 

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief (onderaan de homepage). Hierin delen wij naast al onze acties ook het laatste nieuws over de ontwikkelingen in de ICT- en telecommunicatiebranche.